Adobe XD naar Magento 2

photoshop naar magentoMagento 2 is een populair webshop Content Management Systeem (CMS). Indien je een design hebt in Adobe XD (of Sketch/ Photoshop/ Illustrator/ InDesign/ PDF) dat je vertaald wilt hebben naar een Magento 2 responsive website dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen zin om verder te lezen, klik dan meteen hier om je Adobe XD design te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereikbaar
► Gratis verhuizing naar live server na oplevering

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur
Tim Leijs - Programmeur
Tim Leijs – Programmeur/ Project Manager
luc1
Luc van Zelst – Project manager

Voordelen Magento 2

Magento 2 is uitermate geschikt voor het bouwen van een krachtige webshop. Ondanks dat er technische kennis vereist is om met Magento 2 te werken is het een populair CMS webshop software pakket. Het grootste voordeel van Magento  2 is dat je zelf de controle houdt over het ontwerp, de inhoud en de diverse functies. Er zijn veel uitbreidingen beschikbaar in Magento 2. Met een uitbreiding kun je extra functionaliteiten, zoals een contactformulier toevoegen aan jouw webshop.

Magento 2 kent een uitgebreide keuze in betaalmodules en verzendmethodes. Daarnaast worden er meerdere talen en valuta’s ondersteund. Magento 2 is het meest bekende webwinkel systeem. Veel bekende webwinkels draaien op het Magento 2 systeem.

Responsive design

Met een Magento 2 responsive template zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

responsive design wordpress

Wij vertalen jouw Adobe XD (of Sketch, Illustrator, InDesign, PDF) design naar een werkende Magento 2 webwinkel.

We beginnen met het slicen en basen van jouw XD ontwerp. Jouw XD naar HTML(5) en CSS(3), het lijkt een simpele klus. Helaas is het dat niet. Maar het is wel een heel belangrijk onderdeel van de website, het is immers het fundament. Slicing is het knippen van jouw ontwerp naar losse plaatjes en Basing is het programmeren van de positie en eigenschappen van deze afbeeldingen in HTML en CSS code. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede basis kan alleen gedaan worden met hand/maatwerk. Slicing/Basing is belangrijk voor jouw vindbaarheid. Hoe schoner == netter de code, des te sneller jouw sites zullen laden, waardoor je beter gevonden wordt met hogere zoekresultaten in zoekmachines. Voor een Sketch naar Magento vertaling ben je bij ons aan het juiste adres.

Slicing is een vak apart, HAKHAK.nl helpt je ermee!

Een enkele XD of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in XD (of Photoshop/ Illustrator/ InDesign of PDF) formaat aan en wij maken daar een (X)HTML/CSS kant en klare website van in Magento 2. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label.

W3C Valid (X)HTML Strict Certified

Wij hebben een W3C-Schools XHTML/CSS certificaat, hierdoor leveren wij enkel en alleen kwaliteitsproducten met gebruiksvriendelijke code voor zoekmachines.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (3 maanden)
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)
  • De bestanden zijn volledig jouw eigendom

 

Overtuigd? Klik hier om je XD designs te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.