Adobe XD naar WordPress

sketch naar wordpress

WordPress wordt gebruikt voor het publiceren van content op het web. WordPress staat er dan ook om bekend dat het een makkelijk te gebruiken CMS (content management systeem) heeft en een prachtig, gebruiksvriendelijke interface. WordPress gebruikt standaard thema’s die je kunt gebruiken voor je ontwerp. Je kunt er ook voor kiezen om geheel zelf een ontwerp te maken, bijvoorbeeld in Adobe XD. Vervolgens is het zaak om dit design te vertalen naar een responsive website, oftewel een Adobe XD design naar WordPress. Dit design kan in verschillende formats gemaakt worden. Adobe XD is een van deze bekende formats. HAKHAK is specialist in het vertalen van Adobe XD naar WordPress. Wij van HAKHAK zijn al jaren slicing en basing specialist en kunnen je helpen in deze vertaling.

Als je een design hebt in Adobe XD dat naar WordPress responsive website vertaald moet worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen zin om verder te lezen, klik dan meteen hier om je Adobe XD design voor WordPress te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.

Wil je jouw Adobe XD alleen vertalen naar code (HTML/ CSS) zonder WordPress? Ook dat kan bij ons. Klik hier voor meer informatie.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereikbaar
► Gratis verhuizing naar live server na oplevering

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur
luc1
Luc van Zelst – Project manager

WordPress websites

WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor een eenmanszaak. Tegenwoordig zijn er ook veel mensen die een design voor hun WordPress site in Adobe XD maken.

Voordelen van WordPress

WordPress is zo opgebouwd dat je zonder technische kennis jouw eigen website kunt maken en onderhouden. Het maken van berichten, beheren van reacties en installeren van extra functionaliteiten, het is allemaal eenvoudig. Naast de standaard functionaliteiten kun je kiezen uit ruim 21.000 plugins om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. Hiermee kun je jouw website bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijk maken (iets waar ons slicen en basen ook aan bijdraagt) of meertalig maken.

Naast de uitgebreide keuze in ontwerpen en plugins heeft WordPress nog een ander voordeel. Achter WordPress staat een grote, actieve en betrokken community. WordPress heeft een support website waar gebruikers elkaar kunnen helpen.

Responsive design

Met een WordPress responsive template zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat bezoekers graag nog eens op jouw website terugkomen.

responsive design wordpress

Wij vertalen jouw Adobe XD design naar een werkende WordPress website

We beginnen met het slicen en basen van jouw Adobe XD design voor WordPress. Jouw Adobe XD design vertalen naar HTML(5) en CSS(3) lijkt een simpele klus, maar is het helaas niet. Daarentegen is het wel een heel belangrijk onderdeel van de website, het is immers de basis van je website. Adobe XD to WordPress Slicing is het knippen van jouw ontwerp naar losse plaatjes en Adobe XD to WordPress Basing is het programmeren van de positie en eigenschappen van deze afbeeldingen in HTML en CSS code. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede basis kan alleen gedaan worden met hand/maatwerk. Adobe XD to WordPress Slicing/Basing is belangrijk voor jouw vindbaarheid. Hoe schoner == netter de code, des te sneller jouw sites zullen laden, waardoor je beter gevonden wordt met hogere zoekresultaten in zoekmachines.

Slicing is een vak apart, HAKHAK.nl helpt je ermee!

Een enkel Adobe XD design voor WordPress of direct al jouw Adobe XD ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in Adobe XD (of Photoshop/ Illustrator/ InDesign of PDF) formaat aan en wij maken daar een (X)HTML/CSS kant en klare website van in WordPress. Kortom, from Adobe XD to WordPress. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label.

W3C Valid (X)HTML Strict Certified

Wij hebben een W3C-Schools XHTML/CSS certificaat, hierdoor leveren wij enkel en alleen kwaliteitsproducten met gebruiksvriendelijke code voor zoekmachines.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (3 maanden)
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)
  • De bestanden zijn volledig jouw eigendom
  • Adobe XD naar responsive WordPress!

Overtuigd? Klik hier om je Adobe XD designs te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.