Diensten

Wij vertalen jouw (PSD/ADOBE XD/SKETCH) design naar WordPress of HTML/CSS

Een website werkt niet zonder een content management systeem (CMS). Hiermee kan een gebruiker artikelen, plaatjes en andere content toevoegen aan de website. Zodra een website door een vormgever ontworpen is (veelal PSD/ADOBE XD/SKETCH) is het dus ook zaak het ontwerp te vertalen naar een werkende website met CMS systeem. Wij vertalen jouw ontwerp (PSD/ADOBE XD/SKETCH) naar de volgende CMS systemen:

Wil je alleen de code en geen CMS? Ook dat kan. We vertalen designs ook naar (responsive) HTML/ CSS .

Niet elke vraag is te vangen in een van bovenstaande diensten. We leveren uiteraard ook maatwerk aan.

Een strak gecodeerde website vraagt om supersnelle hosting, ook dat beiden we aan.

Slicing is een vak apart, HAKHAK.nl helpt je ermee!

Jouw ontwerp naar HTML(5) en CSS(3), het lijkt een simpele klus. Helaas is het dat niet. Maar het is wel een heel belangrijk onderdeel van de website, het is immers het fundament. Slicing is het knippen van jouw ontwerp naar losse plaatjes en Basing is het programmeren van de positie en eigenschappen van deze afbeeldingen in HTML en CSS code. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede basis kan alleen ontwikkeld worden met hand/maatwerk. Slicing/Basing is belangrijk voor jouw vindbaarheid. Hoe schoner == netter de code, des te sneller jouw site zal laden, waardoor je beter gevonden wordt met hogere zoekresultaten in zoekmachines.

Een enkel ontwerp of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in .PSD (of AI/SKETCH/INDESIGN) formaat aan en wij maken daar een kant en klare website van in WordPress. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label. Zo kan jij als vormgever het totale product aan jouw klant aanbieden. Van ontwerp tot werkende website.

W3C Valid (X)HTML Strict Certified

Wij hebben een W3C-Schools XHTML/CSS certificaat, hierdoor leveren wij enkel en alleen kwaliteitsproducten met gebruiksvriendelijke code voor zoekmachines.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (30 dagen)

Wat kost dat?

Een design vertalen naar een website in WordPress is altijd maatwerk. Er is daarom ook geen standaard prijs voor te geven. Hiervoor zouden we eerst het design moeten zien. Zodra jouw design ge-upload is ontvang je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte en weet je precies hoeveel het gaat kosten. Klik hier om jouw design/ ontwerp te uploaden.

Vragen?

Nog geen idee welk CMS systeem het meest geschikt is voor jouw ontwerp? Stuur ons dan even een mailtje of bel naar 085 401 5005. Wij staan je graag te woord.