Google Maps kan niet correct op deze pagina worden geladen

We krijgen veel telefoontjes de laatste tijd van klanten waarbij de Google maps niet meer werkt op de website. Ze krijgen dan de volgende melding te zien “Google Maps kan niet correct op deze

pagina worden geladen”. Dit in combinatie met een melding op de kaart “For development purposes only”. Lees verder.. “Google Maps kan niet correct op deze pagina worden geladen”

Magento 1 geen einddatum ondersteuning

magento 1 end of lifeDeze week een korte update betreffende de ondersteuning van Magento 1. Deze wordt namelijk verlengd!

Magento Inc. het bedrijf achter het pakket heeft aangekondigd dat de aanvankelijke End of Life datum van 18 november 2018 voorlopig is komen te vervallen. Er is nu aangeven dat support voor Magento 1 nog niet zal eindigen in de nabije toekomst.

Tegelijkertijd is er nog geen nieuwe datum aangekondigd, duidelijk is in ieder geval al wel dat als er eenmaal een nieuwe datum is dat deze minimaal 18 maanden van te voren aangekondigd zal gaan worden.

Voorlopig zal dus nog ondersteuning voor Magento 1 blijven bestaan.

Custom Post Type toevoegen als product aan Woocommerce

De grootste vraag in WooCommerce waar niemand een oplossing voor lijkt te hebben: “Hoe kan ik een custom post type aan WooCommerce toevoegen?”.

WooCommerce heeft zijn eigen aangepaste berichttype, custom post type, “product” voor zijn catalogus of winkel. Wat leidt tot de vraag, hoe je je eigen custom post type kon toevoegen. Op het moment van schrijven heeft WooCommerce geen ingebouwde functies of filters die dit gemakkelijk kunnen doen. Kortom, WooCommerce ondersteunt het niet.

Wat een teleurstelling als je al een website met producten en catalogi hebt mbv. custom post types. En je geen tijd en budget hebt om dit te migreren naar een Woocommerce omgeving met aangepast thema.

Is er dan geen oplossing? Jawel hoor, lees snel verder.

Lees verder.. “Custom Post Type toevoegen als product aan Woocommerce”

Geplaatst in de categorie: Blog