Yoast, dé gratis SEO plugin voor WordPress

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Door middel van SEO kan een website zo worden ingericht dat Google de website goed kan vinden, en dus zo hoog mogelijk in de zoekresultaten zal weergeven waardoor er mogelijk meer organisch verkeer naar de website komt.

De plugin is ideaal voor gebruikers die net starten met een WordPress website en nog niet erg bekend zijn met de term SEO. Yoast helpt bij het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten en kan helpen bij het kiezen van titels, termen en keywords in de tekst. Dit alles om beter gevonden te worden door Google en dus hoger in de zoekresultaten te komen. Lees verder.. “Yoast, dé gratis SEO plugin voor WordPress”

Geplaatst in de categorie: Blog

Marketing Automation voor WordPress en Woocommerce

Marketing automation is het automatiseren van marketingtaken, processen en workflows met als doel de juiste klanten, gebruikers en prospects de juiste berichten te sturen op het juiste moment. Marketing automation is één van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en online marketing. Het is tevens één van de meest rendabele manieren van marketing, omdat het automatisch gaat heb je er zelf dus weinig omkijken naar. Lees verder.. “Marketing Automation voor WordPress en Woocommerce”

Geplaatst in de categorie: Blog

Producten importeren in Woocommerce op basis van een Excel of CSV bestand

Producten invoeren in Woocommerce kan een tijdrovende bezigheid zijn. En bovendien is het niet nodig als je bijvoorbeeld een Excel of CSV bestand van je leverancier hebt met daarin alle producten. Ook werken leveranciers vaak met zogenaamde XML feeds. Vaak zijn deze via een URL aan te roepen. Het handige hiervan is dat je een cronjob (trigger) in kunt stellen die bijvoorbeeld elke nacht het complete assortiment van je leverancier in Woocommerce zet.  Lees verder.. “Producten importeren in Woocommerce op basis van een Excel of CSV bestand”

Geplaatst in de categorie: Blog

WordPress API handleiding

Sinds WordPress versie 4.4 is het mogelijk om direct via een API te communiceren met jouw WordPress website. Dit biedt enorm veel mogelijkheden. Kort gezegd, je kunt een direct lijntje leggen met WordPress om berichten/ pagina’s uit te lezen maar ook weg te schrijven middels een API. Hiermee kun je externe applicaties koppelen aan WordPress die ook over een API beschikken en zo met elkaar laten praten. Naast WordPress kun de API ook gebruiken voor Woocommerce indien je ook een webwinkel hebt.  Lees verder.. “WordPress API handleiding”

Geplaatst in de categorie: Blog