Hoe kan ik Salesforce integreren met WordPress?

Wat is Salesforce?

Als u erin bent geslaagd in een B2B-marketingomgeving te werken en nog nooit van Salesforce heeft gehoord, dan bent u een van de weinigen. Salesforce begon als de godfather van CRM-systemen – volgens velen is het het beste CRM systeem op de markt sinds tijden. In de loop van de tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een echt enterprise cloud computing-bedrijf en heeft het extra functies kunnen toevoegen om een ​​compleet verkoop-, marketing- en analyseplatform te worden. Het blijft zich ontwikkelen door onderzoek en ontwikkeling en door acquisitie van andere bedrijven. Lees verder.. “Hoe kan ik Salesforce integreren met WordPress?”

Geplaatst in de categorie: Blog

WordPress traag door plugins?

Voor WordPress zijn onnoemelijk veel plugins beschikbaar. Erg mooi, want zo kun je gemakkelijk nieuwe functionaliteiten toevoegen aan je WordPress site. Maar elke extra plugin betekent ook een extra belasting van je server en de database. Merk je nu dat je WordPress site steeds langzamer wordt dan is het aan te raden eens te kijken of dit komt door een of meerdere plugins. Dit kan heel gemakkelijk door het installeren van de ‘P3 plugin performance plugin’. Deze voert een scan uit op jouw WordPress site en laat zien welke plugins voor de meeste vertraging zorgen.

Wat te doen als je trage plugins hebt?
Heb je een plugin gevonden die veel invloed heeft op de snelheid van je website? Dan kan je een aantal dingen doen.

Functies uitschakelen
Het eerste waar je naar moet kijken, is of de plugin verschillende functionaliteiten biedt. Soms kan je namelijk bepaalde onderdelen van een plugin uitschakelen als je ze niet gebruikt.

Zoek een alternatieve plugin
Een andere optie is op zoek te gaan naar een alternatieve plugin. Er zijn veel verschillende plugins beschikbaar, dus de kans is groot dat je er nog een vindt die aan je eisen voldoet.

Plugins vergelijken
Met de P3 plugin kan je ook verschillende plugins vergelijken. Heb je bijvoorbeeld meerdere contact formulier plugins gevonden, dan kan je ze allemaal installeren, de P3 plugin uitvoeren en zien welke contact formulier het minste invloed uitoefent.

Geplaatst in de categorie: Blog

Kwetsbare WordPress plugins

De laatste tijd ontvangen we nogal wat telefoontjes van klanten waarvan de WordPress omgeving gehackt is. Heel vervelend natuurlijk. Gelukkig kunnen we ze snel helpen. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom willen we jullie graag op een aantal plugins wijzen die afgelopen tijd misbruikt zijn om WordPress sites te hacken. Namelijk:

  • Social Warfare plugin (updaten naar de laatste versie van de plugin verhelpt het lek)
  • Yellow Pencil visual theme customizer (updaten naar de laatste versie van de plugin verhelpt het lek)
  • Yuzo related posts (updaten naar de laatste versie van de plugin verhelpt het lek)

Hackers houden actief de WordPress community in de gaten. Zodra een plugin door de makers van WordPress als onveilig wordt bestempeld, en dus ook uit de plugin library wordt verwijderd,  hebben hackers dit razendsnel door en schrijven ze scripts om dit lek te misbruiken. Met als gevolg dat veel sites die deze plugins gebruiken en nog niet geupdate hebben gehacked worden. Nadat je gehacked bent is simpelweg de plugin alsnog update niet voldoende om alle veroorzaakte schade ongedaan te maken. Je zult de volledige WordPress core moeten vervangen, alle plugins moeten updaten. De server nalopen op bestanden die er niet thuis horen. WordPress controleren op onbekende gebruikers met admin rechten. En alle wachtwoorden dienen vervangen te worden.

Geplaatst in de categorie: Blog

Belastingtarieven Magento 2 import bestand EU

Wil je alle 9% en 21% belastingtarieven voor alle EU landen voor Magento 2 importeren. Gebruik dan ons import bestand om dat heel eenvoudig met een handeling te doen. Let wel, we gaan er hierbij vanuit dat voor alle EU landen het laag en hoogtarief 9% resp. 21% is.

Geplaatst in de categorie: Blog