Magento 1 geen einddatum ondersteuning

magento 1 end of lifeDeze week een korte update betreffende de ondersteuning van Magento 1. Deze wordt namelijk verlengd!

Magento Inc. het bedrijf achter het pakket heeft aangekondigd dat de aanvankelijke End of Life datum van 18 november 2018 voorlopig is komen te vervallen. Er is nu aangeven dat support voor Magento 1 nog niet zal eindigen in de nabije toekomst.

Tegelijkertijd is er nog geen nieuwe datum aangekondigd, duidelijk is in ieder geval al wel dat als er eenmaal een nieuwe datum is dat deze minimaal 18 maanden van te voren aangekondigd zal gaan worden.

Voorlopig zal dus nog ondersteuning voor Magento 1 blijven bestaan.

Custom Post Type toevoegen als product aan Woocommerce

De grootste vraag in WooCommerce waar niemand een oplossing voor lijkt te hebben: “Hoe kan ik een custom post type aan WooCommerce toevoegen?”.

WooCommerce heeft zijn eigen aangepaste berichttype, custom post type, “product” voor zijn catalogus of winkel. Wat leidt tot de vraag, hoe je je eigen custom post type kon toevoegen. Op het moment van schrijven heeft WooCommerce geen ingebouwde functies of filters die dit gemakkelijk kunnen doen. Kortom, WooCommerce ondersteunt het niet.

Wat een teleurstelling als je al een website met producten en catalogi hebt mbv. custom post types. En je geen tijd en budget hebt om dit te migreren naar een Woocommerce omgeving met aangepast thema.

Is er dan geen oplossing? Jawel hoor, lees snel verder.

Lees verder.. “Custom Post Type toevoegen als product aan Woocommerce”

Geplaatst in de categorie: Blog

Yoast, dé gratis SEO plugin voor WordPress

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Door middel van SEO kan een website zo worden ingericht dat Google de website goed kan vinden, en dus zo hoog mogelijk in de zoekresultaten zal weergeven waardoor er mogelijk meer organisch verkeer naar de website komt.

De plugin is ideaal voor gebruikers die net starten met een WordPress website en nog niet erg bekend zijn met de term SEO. Yoast helpt bij het schrijven van SEO-geoptimaliseerde teksten en kan helpen bij het kiezen van titels, termen en keywords in de tekst. Dit alles om beter gevonden te worden door Google en dus hoger in de zoekresultaten te komen. Lees verder.. “Yoast, dé gratis SEO plugin voor WordPress”

Geplaatst in de categorie: Blog

Marketing Automation voor WordPress en Woocommerce

Marketing automation is het automatiseren van marketingtaken, processen en workflows met als doel de juiste klanten, gebruikers en prospects de juiste berichten te sturen op het juiste moment. Marketing automation is één van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en online marketing. Het is tevens één van de meest rendabele manieren van marketing, omdat het automatisch gaat heb je er zelf dus weinig omkijken naar. Lees verder.. “Marketing Automation voor WordPress en Woocommerce”

Geplaatst in de categorie: Blog