Photoshop PSD naar HTML/ CSS

Heb je alleen de code (HTML/ CSS) nodig en geen CMS? Dat kan bij HakHak.nl. We leveren de W3C gevalideerde code op in HTML/ CSS of Super CSS op. Ook codering in XHTML behoort tot de mogelijkheden. Gebruik van AJAX, Cufon, FontFace, Mootools, jQuery, Prototype functionaliteit (maatwerk is uiteraard mogelijk). Voor een Photoshop PSD naar HTML/ CSS opdracht vertaling ben je bij ons aan het juiste adres. Voorkeur voor het framework? Bootstrap of toch liever Foundation, wij leveren in meerdere frameworks naar keuze.

Indien je een design hebt in Photoshop (of Sketch/ Adobe XD/ Illustrator/ InDesign/ PDF) dat je vertaald wilt hebben naar een HTML/ CSS responsive code dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen zin om verder te lezen, klik dan meteen hier om je design te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereikbaar
► Gratis verhuizing naar live server na oplevering

Ons team van slicing specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur
Tim Leijs - Programmeur
Tim Leijs – Programmeur/ Project Manager
luc1
Luc van Zelst – Project manager

Wij vertalen jouw Photoshop PSD design naar HTML/ CSS.

Jouw PSD naar HTML(5) en CSS(3), het lijkt een simpele klus. Helaas is het dat niet. Maar het is wel een heel belangrijk onderdeel van de website, het is immers het fundament. Slicing is het knippen van jouw ontwerp naar losse plaatjes en Basing is het programmeren van de positie en eigenschappen van deze afbeeldingen in HTML en (S)CSS code. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede transitie in code kan alleen gedaan worden met hand/maatwerk.

HTML/ (S)CSS

Schone code is van belang op uw website goed te laten ranken in Google. Daarnaast verhoogd het de snelheid van uw website en zorgt het voor een betere gebruikerservaring. Onze code voldoet altijd aan de W3C standaard, daarmee bent u verzekerd van schone code.

Voordelen van HTML/ CSS

Het grote voordeel is dat u zelf uw code in HTML/ (S)CSS kunt inladen in een CMS naar keuze. Ook binnen bestaande oplossingen zoals een intranet kunt u de code gebruiken. Omdat wij de code niet voor hoeven te implementeren binnen het CMS bent u ook nog eens vele malen voordeliger uit.

Responsive design

Met liquid/ responsive code zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

Slicing is een vak apart, HAKHAK.nl helpt je ermee!

Een enkele Photoshop PSD of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in .PSD (of .AI) formaat aan en wij maken daar een (X)HTML/CSS kant en klare website van. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (3 maanden)
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)
  • De bestanden zijn volledig jouw eigendom

Overtuigd? Klik hier om je bestanden te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.