Photoshop PSD naar WordPress

psd naar wordpressWordPress staat bekend om zijn prachtige interface en makkelijk te gebruiken CMS (content management systeem). WordPress wordt gebruikt voor het publiceren van content op het web. Erg makkelijk en simpel in gebruik.

Indien je een design hebt in Photoshop PSD (of Illustrator/ InDesign/ PDF) dat je vertaald wilt hebben naar een WordPress responsive website dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen zin om verder te lezen, klik dan meteen hier om je design te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereikbaar
► Gratis verhuizing naar live server na oplevering

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur
Tim Leijs - Programmeur
Tim Leijs – Programmeur/ Project Manager
luc1
Luc van Zelst – Project manager

WordPress websites

WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor een eenmanszaak.

Voordelen van WordPress

WordPress is zo opgebouwd dat je zonder technische kennis jouw eigen website kunt onderhouden. Het maken van berichten, beheren van reacties en installeren van extra functionaliteiten, het is allemaal eenvoudig. Naast de standaard functionaliteiten kun je kiezen uit ruim 21.000 plugins om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. Hiermee kun je jouw website bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijk maken of meertalig maken.

Naast de uitgebreide keuze in ontwerpen en plugins heeft WordPress nog een ander voordeel. Achter WordPress staat een grote, actieve en betrokken community. WordPress heeft een supportwebsite waar gebruikers elkaar kunnen helpen.

Responsive design

Met een WordPress responsive template zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

responsive design wordpress

Wij vertalen jouw Photoshop PSD (of Illustrator, InDesign, PDF) design naar een WordPress website

We beginnen met het slicen en basen van jouw PSD ontwerp. Jouw Photoshop PSD naar HTML(5) en CSS(3), het lijkt een simpele klus. Helaas is het dat niet. Maar het is wel een heel belangrijk onderdeel van de website, het is immers het fundament. PSD naar WordPress Slicing is het knippen van jouw ontwerp naar losse plaatjes en Basing is het programmeren van de positie en eigenschappen van deze afbeeldingen in HTML en CSS code. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede basis kan alleen gedaan worden met hand/maatwerk. Slicing/Basing is belangrijk voor jouw vindbaarheid. Hoe schoner == netter de code, des te sneller jouw sites zullen laden, waardoor je beter gevonden wordt met hogere zoekresultaten in zoekmachines.

Slicing is een vak apart, HAKHAK.nl helpt je ermee!

Een enkele Photoshop PSD of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in .PSD (of Illustrator/ InDesign of PDF) formaat aan en wij maken daar een (X)HTML/CSS kant en klare website van. Kortom, van een PSD naar WordPress. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label.

W3C Valid (X)HTML Strict Certified

Wij hebben een W3C-Schools XHTML/CSS certificaat, hierdoor leveren wij enkel en alleen kwaliteitsproducten met gebruiksvriendelijke code voor zoekmachines.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (3 maanden)
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)
  • De bestanden zijn volledig jouw eigendom

 

Overtuigd? Klik hier om je designs te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.