Over ons

HakHak is onderdeel van Converzo.nl, een Online Marketing bureau. HakHak maakt het voor grafisch vormgevers mogelijk om met een hoge mate van service en kwaliteit hun ontwerpen in Adobe XD, Photoshop of Sketch te laten vertalen naar een functionele WordPress website. Zelf het CMS implementeren? Dat kan ook, we leveren ook op in HTML/ CSS. Of desgewenst in XHTML en/of SCSS. Nog geen design? Ook daarin kunnen we voorzien.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch/ per email bereikbaar
► Gratis verhuizing naar live server na oplevering
► Als bureau bepaal jij onze rol. Wil je dat we direct met jouw eind-klant schakelen, helemaal prima. Heb je liever dat we alles white labeled opleveren, ook geen probleem.

Waar andere partijen vaak prijzen geven per pagina geven wij van HakHak jou een totaalprijs. De prijs is inclusief het live zetten van het opgeleverde op de server van de klant. Zo kom je achteraf nooit voor onverwachte kosten te staan. Naast een heldere offerte bieden we jou een eigen projectmanager die jou via telefoon, e-mail of Whatsapp op de hoogte houdt van de voortgang van het project.

Persoonlijk contact

Klantonvriendelijke ticketsystemen waarbij je maar eindeloos moet wachten op een antwoord doen we niet aan. Jouw projectmanager kun jij gedurende het project altijd persoonlijk benaderen via mail, whatsapp of telefoon met vragen en/ of opmerkingen. Tot in de puntjes service noemen we dat. Liever langskomen? Dat kan ook op ons kantoor in Tilburg.

Dit is waar we voor staan, althans dat vinden we zelf. Aan jou te beoordelen of we ook deze belofte waar maken! Twijfel je nog of wil je gewoon eens even babbelen over jouw project? Bel ons gerust even op nummer 085 401 5005 (lokaal tarief). Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Wij werken oa. voor de volgende bedrijven:

              

 

Ons team van specialisten staat voor je klaar