Webdesign

Wij maken voor jou een WordPress site op maat. De eerste stap hierbij is het uitwerken van een design adv. een intake gesprek met onze designer Stefan. Dit kan face 2 face of digitaal. Als het design helemaal naar wens is  vertalen we het vervolgens voor je naar een WordPress website, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Daarna ben je dan klaar om live te gaan met jouw website op maat. Ook richting de toekomst kun je uiteraard bij ons terecht bij problemen en vragen. Sowieso krijg je van ons 3 maanden garantie op je spik splinter nieuwe WordPress website.

Enkele voorbeelden van WordPress websites door ons vormgegeven en gecodeerd:

Meer voorbeelden vind je in ons portfolio.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereikbaar
► Gratis verhuizing naar live server na oplevering

Overtuigd? Klik hier om jouw WordPress website op maat aan te vragen. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.

<

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur
luc1
Luc van Zelst – Project manager

WordPress websites

WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor een eenmanszaak.

WordPress is zo opgebouwd dat je zonder technische kennis jouw eigen website kunt onderhouden. Het maken van berichten, beheren van reacties en installeren van extra functionaliteiten, het is allemaal eenvoudig. Naast de standaard functionaliteiten kun je kiezen uit ruim 21.000 plugins om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. Hiermee kun je jouw website bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijk maken of meertalig maken.

Naast de uitgebreide keuze in ontwerpen en plugins heeft WordPress nog een ander voordeel. Achter WordPress staat een grote, actieve en betrokken community. WordPress heeft een supportwebsite waar gebruikers elkaar kunnen helpen.

 

Responsive design

Met een WordPress responsive template zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

responsive design wordpress

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (3 maanden)
  • De bestanden zijn volledig jouw eigendom

Overtuigd? Klik hier om jouw WordPress website op maat aan te vragen. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.