De werking van de Wholesale Suite Plugin voor Woocommerce uitgelegd

De Wholesale Suite Plugin is een plugin voor WordPress websites die speciaal ontworpen is voor groothandelsbedrijven. De plugin biedt een aantal handige functionaliteiten om het verkoopproces te vergemakkelijken en te automatiseren.

Een van de belangrijkste functies van de Wholesale Suite Plugin is de mogelijkheid om afgeprijsde producten te tonen aan specifieke gebruikersgroepen, zoals groothandelaars of zakelijke klanten. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van verschillende prijsstellingen, die kunnen worden gekoppeld aan specifieke gebruikersgroepen.

Daarnaast biedt de Wholesale Suite Plugin ook de mogelijkheid om automatische prijsaanpassingen te maken op basis van specifieke criteria. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden op basis van hoeveelheid, gebruikersgroep of tijd. Dit kan erg handig zijn voor groothandelaars die grote hoeveelheden producten aan verschillende klanten verkopen.

Verder biedt de Wholesale Suite Plugin ook de mogelijkheid om bestellingen te automatiseren en te verzenden naar groothandelaars. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van verschillende verzendmethoden en prijzen, afhankelijk van de gebruikersgroep of de hoeveelheid producten die besteld worden.

Tot slot biedt de Wholesale Suite Plugin ook verschillende opties voor het beheren van klanten en hun accountgegevens. Zo kan bijvoorbeeld een groothandelaar zijn bestellingen bekijken en de status ervan volgen, of zijn accountgegevens bijwerken.

Geplaatst in de categorie: Blog