Dreamweaver naar WordPress

WordPress staat bekend om zijn prachtige interface en makkelijk te gebruiken CMS (content management systeem). WordPress wordt gebruikt voor het publiceren van content op het web. Erg makkelijk en simpel in gebruik.

Wij vertalen jouw HTML/ CSS design naar een werkende WordPress website.

Jouw Dreamweaver HTML/ CSS naar WordPress, het lijkt een simpele klus. Helaas is het dat niet. Maar het is wel een heel belangrijk onderdeel van de website, het is immers het fundament. HTML/ CSS naar WordPress is een vak apart. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede basis kan alleen gedaan worden met hand/maatwerk.

HTML/ CSS naar WordPress is een vak apart, HAKHAK.nl helpt je ermee!

Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label. Is je Dreamweaver HTML/ CSS code nog niet responsive, dan kunnen wij dit ook voor je verzorgen.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (30 dagen)
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)

Zo tevreden zijn onze klanten:

Lynn Emonts
Lynn Emonts
11:56 26 Aug 19
Via Google terecht gekomen bij Hakhak.nl, ik ben super tevreden over de samenwerking en het resultaat! Geen vraag is teveel en de uitleg is ontzettend duidelijk, hele fijne communicatie!Lees meer
Dragen in Schagen
Dragen in Schagen
16:21 04 May 19
Samen met Stefan en Luc een prachtige website gerealiseerd voor mijn bedrijf waar ik natuurlijk enorm trots op ben. Duidelijke afspraken en communicatie zowel telefonisch als via de e-mail. Dit werkt erg prettig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.Lees meer
Dion Duimel
Dion Duimel
15:26 25 Sep 18
Kitty Kilian
Kitty Kilian
12:45 22 Jun 18
Super goede hulp, meteen aan de telefoon; echte code-nerds, zoals ze zelf zeggen 😉
Bart van Issum
Bart van Issum
10:31 11 Dec 17
Snelle service en correcte afhandeling.

[expand title=”Lees meer..” expanded=”true”]

WordPress websites

WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor een eenmanszaak.

Voordelen van WordPress

WordPress is zo opgebouwd dat je zonder technische kennis jouw eigen website kunt onderhouden. Het maken van berichten, beheren van reacties en installeren van extra functionaliteiten, het is allemaal eenvoudig. Naast de standaard functionaliteiten kun je kiezen uit ruim 21.000 plugins om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. Hiermee kun je jouw website bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijk maken of meertalig maken.

Naast de uitgebreide keuze in ontwerpen en plugins heeft WordPress nog een ander voordeel. Achter WordPress staat een grote, actieve en betrokken community. WordPress heeft een supportwebsite waar gebruikers elkaar kunnen helpen.

Responsive design

Met een WordPress responsive template zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

responsive design wordpress

 [/expand]