Veel gestelde vragen

Design

Dien ik nog ergens rekening mee te houden in mijn ontwerp?

Nee, we willen je als designer uiteraard niet beperken. In principe kunnen we alles maken wat jij ontwerp. Dus leef je lekker uit en laat je nergens door beperken!

Verder lezen....
Wat verstaan jullie onder pixel perfect opleveren?

Pixel perfect opleveren betekent dat we jouw design vertalen naar code vertalen exact zoals je het aangeleverd hebt. Dit wil dus zeggen dat de website er exact zo uitziet zoals het design dat je aangeleverd hebt.

Verder lezen....
Wat is Responsive Design en waarom is het zo belangrijk?

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. […]

Verder lezen....
Hoe dien ik het ontwerp aan te leveren

Wij ontvangen jouw ontwerp het liefst als een gelaagd PSD (Photoshop) bestand. Een Adobe Illustrator, Sketch of InDesign bestand mag uiteraard ook. Heb je alleen PDF bestand, ook hiermee kunnen we uit de voeten. Voor de offerte hoeven we nog niet een gelaagd bestand te hebben uiteraard.

Verder lezen....
Hoeveel kost het om mijn PSD ontwerp om te laten zetten naar WordPress?

Dit is afhankelijk van het aantal pagina’s, de complexiteit van het design en de gewenste functionaliteiten (contactformulier, portfolio, fotoalbum etc.). Upload nu jouw design en ontvang binnen 24 uur (op werkdagen) geheel vrijblijvend een offerte op maat om jouw ontwerp om te laten zetten naar WordPress of Magento 2.

Verder lezen....
Het kan natuurlijk gebeuren dat je net een vraagt hebt die wij niet in dit overzicht hebben beantwoord. Geen nood, je kunt met ons bellen (via 085 -401 5005), mailen (via info@hakhak.nl) of zelfs whatsappen.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo Hakhak.nl, ik heb een vraag via Whatsapp..