Veel gestelde vragen

Voor aanvang

Gaat mijn huidige site offline?

Nee, wij ontwikkelen altijd op een tijdelijk domein. Bijvoorbeeld http://voorbeeld.hakhak.nl. Je kunt tijdens onze werkzaamheden dus live meekijken naar de voortgang. Zodra wij en vooral ook jij helemaal tevreden zijn over de nieuwe website dan verhuizen we de website naar de live omgeving, dit doen we gratis voor je. Eventueel kunnen we je oude site […]

Verder lezen....
Hoe dien ik het ontwerp aan te leveren

Wij ontvangen jouw ontwerp het liefst als een gelaagd PSD (Photoshop) bestand. Een Adobe Illustrator, Sketch of InDesign bestand mag uiteraard ook. Heb je alleen PDF bestand, ook hiermee kunnen we uit de voeten. Voor de offerte hoeven we nog niet een gelaagd bestand te hebben uiteraard.

Verder lezen....
Wat heb ik nog meer nodig om het design als website live te krijgen?

Nadat het design vanuit Photoshop vertaald is naar een werkende website, in het CMS systeem (Content Management Systeem) WordPress of Magento 2, heb je alleen nog hosting ruimte nodig. Onder hosting verstaan wij de aanvraag van een domeinnaam (.NL/.EU/.COM) en de fysieke hosting serverruimte om de website op te zetten. Hiermee wordt ook de e-mail […]

Verder lezen....
Hoe lang duurt het voordat ik een offerte/ prijsopgaaf krijg?

Je ontvangt binnen 24 uur (op werkdagen) geheel vrijblijvend een offerte per e-mail. Mocht het door onvoorziene omstandigheden langer duren dan nemen wij hierover binnen 24 uur contact met je op. Je mag ons natuurlijk in de tussentijd ook zelf e-mailen of bellen! Klik hier om je design nu te uploaden.

Verder lezen....
Hoeveel kost het om mijn PSD ontwerp om te laten zetten naar WordPress?

Dit is afhankelijk van het aantal pagina’s, de complexiteit van het design en de gewenste functionaliteiten (contactformulier, portfolio, fotoalbum etc.). Upload nu jouw design en ontvang binnen 24 uur (op werkdagen) geheel vrijblijvend een offerte op maat om jouw ontwerp om te laten zetten naar WordPress of Magento 2.

Verder lezen....
Het kan natuurlijk gebeuren dat je net een vraagt hebt die wij niet in dit overzicht hebben beantwoord. Geen nood, je kunt met ons bellen (via 085 -401 5005), mailen (via info@hakhak.nl) of zelfs whatsappen.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo Hakhak.nl, ik heb een vraag via Whatsapp..