Mailchimp template laten maken

Mailchimp is een van de meest gebruikte manieren om nieuwsbrieven te versturen. Logisch, want in veel gevallen is het helemaal gratis (tot 2000 abonnees). Bovendien werkt het ook nog eens heel intuïtief en kun je er vrijwel zeker van zijn dat je e-mail ook daadwerkelijk aankomt. Mailchimp biedt voor het design van je nieuwsbrief een hoop vrij te gebruiken templates, maar wat als :

  • jouw gewenste layout en stijl niet te realiseren zijn met de standaard drag & drop editor?
  • je je eigen huisstijl wilt kunnen toepassen?
  • je een eigen lettertype wilt gebruiken?

Kortom, wat als je iets anders wilt dan al die andere nieuwsbrieven in je mailbox.

Als je een een design hebt in Photoshop (of Sketch/ Illustrator/ InDesign/ PDF) dat je vertaald wilt hebben naar een Mailchimp template dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geen zin om verder te lezen, klik dan meteen hier om je design te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereikbaar

Ons team van slicing specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur
Tim Leijs - Programmeur
Tim Leijs – Programmeur/ Project Manager
luc1
Luc van Zelst – Project manager

Wij vertalen jouw design naar een custom Mailchimp template.

Jouw design tot een Mailchimp template laten maken, het lijkt een simpele klus. Helaas is het dat niet. Slicing is het knippen van jouw ontwerp naar losse plaatjes en Basing is het programmeren van de positie en eigenschappen van deze afbeeldingen in HTML en (S)CSS code. Er zijn vele programma’s die jou hiermee op weg kunnen helpen, maar een goede transitie in code kan alleen gedaan worden met hand/maatwerk.

HTML/ (S)CSS

Schone code is van belang om te zorgen dat je Mailchimp template goed te editten is met de standaard functionaliteiten van Mailchimp. Daarnaast verhoogd het de snelheid en zorgt het voor een betere gebruikerservaring. Onze code voldoet altijd aan de W3C standaard, daarmee bent u verzekerd van schone code.

Responsive design

Met liquid/ responsive code zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

Slicing is een vak apart, HAKHAK.nl helpt je ermee!

Een enkele design of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in jouw favoriete design programma en wij maken daar een perfecte Mailchimp template van. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (3 maanden)
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)
  • De bestanden zijn volledig jouw eigendom

Overtuigd? Klik hier om je bestanden te uploaden. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.