Wederverkopers in Woocommerce

We krijgen van onze klanten met een Woocommerce webwinkel weleens de vraag of ze ook wederverkopers (b2b of groothandel klanten) kunnen toelaten. Uiteraard kan dat. Vrij eenvoudig ook met een geweldige plugin die we hiervoor gebruiken. We gebruiken hiervoor de Wholesale suit plugin voor Woocommerce. Met Wholesale Suite kunt u uw hele groothandel online brengen, zodat u kunt stroomlijnen en meer winst kunt maken.
Het geeft uw groothandelsklanten een geweldige bestelervaring naast uw normale winkel. Hieronder de 3 grootste pluspunten van de Wholesale suit plugin voor Woocommerce.

#1 Eenvoudig groothandelsprijzen (b2b) instellen voor bestaande producten

U hoeft een product maar 1 keer in Woocommerce in te voeren. Voor het product stelt u eenvoudig de consumentenprijs in en de wederverkopers/ groothandel prijs. Ook per variatie.

Slimme winkeleigenaren beheren al hun groothandelsverkopen binnen WooCommerce en bieden een betere ervaring voor hun klanten.

#2 Bied een geweldige bestelervaring voor b2b verkopen

Een groot knelpunt voor groothandelsklanten is het bestellen. Uw groothandelsklanten willen geen urenlang door uw gewone winkel snuffelen, ze willen een snelle manier om te bestellen.

Het WooCommerce Wholesale-bestelformulier van Wholesale Suite zal uw klanten op groothandelsniveau blij maken met de efficiënte, door AJAX aangedreven, mobielvriendelijke bestelinterface.

Verhoog het gemiddelde ordervolume en verminder frustratie voor uw klanten.

#3 Efficiënt groothandelsklanten werven

Het efficiënt werven van groothandelsklanten voor uw groothandelsprogramma is de sleutel tot groei. De plug-in voor het vastleggen van groothandelsregistratieformulieren met ingebouwde gebruikersgoedkeuringen maakt een geweldige shoppingservaring voor uw klanten.

Voor beheerders kunt u ervoor kiezen om mensen automatisch of via een goedkeuringsproces toe te laten. Er zijn zelfs vooraf geschreven toelatings-e-mails, zodat u binnen de kortste keren aan de slag kunt.

Klik hier om Wholesale suit gratis te proberen.

Wholesale Suite Bundle

Geplaatst in de categorie: Blog