Woocommerce programmeur

Ondanks dat Woocommerce veel extra plugins beschikbaar heeft is hier niet per definitie elk vraagstuk mee op te lossen. Soms is maatwerk nodig in Woocommerce. Ook dat verzorgt HakHak.nl tegen een scherpe prijs met onze ervaren woocommerce programmeurs.

Woocommerce maatwerk

We gaan vanuit de vraag van de klant altijd eerst kijken naar bestaande oplossingen. Het is onzin het wiel opnieuw uit te vinden. Zijn er bestaande scripts of plugins aanwezig dan gebruiken we deze, eventueel met wat kleine aanpassingen. Zodoende proberen we de kosten zoveel mogelijk te drukken. Is er geen bestaande oplossing voor handen, pas dan gaan beginnen we met een leeg blad papier. Waar nodig ontwikkelen een plugin op maat. Bekijk onze portfolio voor een indruk van onze klanten en projecten.

Wat kost een Woocommerce oplossing op maat?

Dat is uiteraard afhankelijk van de vraag. Zoals gezegd proberen we met bestaande oplossingen/ scripts de kosten altijd tot een minimum te beperken. Wilt u een offerte ontvangen voor uw specifieke wens, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons even een mailtje of bel naar 085 401 5005. Wij staan je graag te woord.