WordPress multi-site

WordPress staat bekend om zijn prachtige interface en makkelijk te gebruiken CMS (content management systeem). WordPress wordt gebruikt voor het publiceren van content op het web. Erg makkelijk en simpel in gebruik.

WordPress Multi-Site uitleg

Sinds WordPress versie 3.0 is uitbracht, kan er een Multisite-installatie gebouwd worden. Een WordPress Multisite maakt het mogelijk om meerdere WordPress websites te bouwen en te beheren vanuit één centrale locatie. Voornamelijk voor koepelorganisaties of organisaties met veel websites is het gebruik van Multisite een uitkomst.

Het beheren van meerdere websites wordt overzichtelijk en efficiënt, omdat thema’s (het design) en plugins (de functionaliteiten) gedeeld worden. Ook kunnen de verschillende websites afzonderlijk gericht worden op de juiste doelgroep. Het gebruik van WordPress Multisite betekent daarnaast dat wanneer er een update uitgevoerd moet worden, dit slechts één keer nodig is om de updates op alle websites door te voeren.

Voordelen WordPress Multi-Site op een rijtje

  • Zelfstandig, zonder bijzondere technische expertise, de verschillende websites beheren
  • Functionaliteiten binnen WordPress hoeven slechts één keer ontwikkeld te worden, dus kostenbesparend
  • Backup van data vindt plaats in één database
  • Snelle verspreiding van content, op elke gewenste website

Bekijk hier een voorbeeld dat wij ontwikkeld hebben in opdracht van een klant.

Wil jij ook een WordPress Multi-site? HAKHAK.nl helpt je ermee!

Een enkele ontwerp of direct al jouw ontwerpen bij ons uitbesteden is geen enkel probleem. Heel simpel gezegd: je levert de lay-out in PSD (of Illustrator/ PDF/ Indesign) formaat aan en wij maken daar een (X)HTML/CSS kant en klare WordPress multi-site website van. Kortom, van een ontwerp naar kant en klare WordPress Multi-site. Wij leveren standaard zonder naamsvermelding of enige portfolio opname de bestanden aan jou terug. Geheel white-label.

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur
Tim Leijs - Programmeur
Tim Leijs – Programmeur/ Project Manager
luc1
Luc van Zelst – Project manager

W3C Valid (X)HTML Strict Certified

Wij hebben een W3C-Schools XHTML/CSS certificaat, hierdoor leveren wij enkel en alleen kwaliteitsproducten met gebruiksvriendelijke code voor zoekmachines.

Complete service van A tot Z

Bij HAKHAK is jouw ontwerp in goede handen:

  • Schone code/ HTML & CSS W3C
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gratis support (30 dagen)
  • Geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement)

WordPress websites

WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor een eenmanszaak.

Voordelen van WordPress

WordPress is zo opgebouwd dat je zonder technische kennis jouw eigen website kunt onderhouden. Het maken van berichten, beheren van reacties en installeren van extra functionaliteiten, het is allemaal eenvoudig. Naast de standaard functionaliteiten kun je kiezen uit ruim 21.000 plugins om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. Hiermee kun je jouw website bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijk maken of meertalig maken.

Naast de uitgebreide keuze in ontwerpen en plugins heeft WordPress nog een ander voordeel. Achter WordPress staat een grote, actieve en betrokken community. WordPress heeft een supportwebsite waar gebruikers elkaar kunnen helpen.

Responsive design

Met een WordPress responsive template zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

responsive design wordpress