WordPress onderhoud

Heb je problemen na het updaten van WordPress? Of werken er pagina’s of plugins niet meer goed na het draaien van updates? Geen nood, wij nemen deze zorgen weg voor je. Wil je graag het onderhoud van je WordPress website uitbesteden? Dat kun je gerust aan ons overlaten. Wij bieden een Service Level Agreement aan waarbij wij het onderhoud van jouw WordPress website voor je uit handen nemen. Hierbij zorgen we dat tijdig alle updates probleemloos voor je doorgevoerd worden. Het is essentieel WordPress updates tijdig uit te voeren om ervoor te zorgen dat je website niet gehackt wordt. Tevens maken we elke dag een backup van jouw website, tot 90 dagen terug in de tijd. Daarnaast monitoren we actief op aanvallen van buitenaf die een bedreiging kunnen vormen voor jouw website.

Waarmee onderscheidt HakHak zich?

► All-in prijs, geen verborgen kosten/ meerprijs
► Geen ticketsystemen, eigen projectmanager op werkdagen telefonisch, per email of via Whatsapp bereikbaar

Overtuigd? Klik hier om contact op te nemen. Je ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend offerte.

Ons team van specialisten staat voor je klaar!

stefan1
Stefan Goossens – Programmeur/ Design
luc1
Luc van Zelst – Project manager

WordPress websites

WordPress is van oorsprong bedoeld voor het maken van weblogs. Het is echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS software pakketten. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites die geregeld informatie publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een nieuwswebsite of een website voor een eenmanszaak.

WordPress is zo opgebouwd dat je zonder technische kennis jouw eigen website kunt onderhouden. Het maken van berichten, beheren van reacties en installeren van extra functionaliteiten, het is allemaal eenvoudig. Naast de standaard functionaliteiten kun je kiezen uit ruim 21.000 plugins om extra functionaliteiten aan je website toe te voegen. Hiermee kun je jouw website bijvoorbeeld zoekmachine vriendelijk maken of meertalig maken.

Naast de uitgebreide keuze in ontwerpen en plugins heeft WordPress nog een ander voordeel. Achter WordPress staat een grote, actieve en betrokken community. WordPress heeft een supportwebsite waar gebruikers elkaar kunnen helpen.

 

Responsive design

Met een WordPress responsive template zorgt u ervoor dat uw grafische vormgeving zich altijd optimaal aanpast. Dit zorgt voor rust op het scherm en een optimale user experience, zodat men graag nog eens bij u terugkomt.

responsive design wordpress